KÖNNYŰSZERKEZETES ÉPÜLETEK, GARÁZSOK TECHNOLÓGIÁJA, TÉRELEMEK FELÉPÍTÉSE - Könnyűszerkezetes garázsok, épületek, tárolók, csarnokok

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

.

KÖNNYŰSZERKEZETES HŐSZIGETELT VÍKENDHÁZ - HORGÁSZTANYA
KÖNNYŰSZERKEZETES HŐSZIGETELT AUTÓMOSÓ
Könnyűszerkezetes épületek gyártása, kivitelezése
.KÖNNYŰSZERKEZETES ÉPÜLETEK, MOBILGARÁZSOK TECHNOLÓGIÁJA

Könnyűszerkezetes épületek, garázsok, mobilgarázsok technológiája

Térelemek felépítése

Vázszerkezet:
Zártszelvény, mely egy modulon belül hegesztett, festett kivitel. A modulok vázszerkezetét kadmiumozott csavarokkal, oldható kötésekkel rögzítik egymáshoz.

Oldal- és véglapok:
A kötőelemekkel rögzített vázszerkezetet horganyzott, festett trapézlemezekkel, burkolják az oldal- és véglapokon, lemezcsavarral rögzítve.
Igény szerint fémszerkezetű ablakok (fix, bukó, nyíló) és áttörések (szellőzés, klíma részére) is kialakíthatók. Az elő- és végfalon igény szerint kis- és nagy méretű ajtó alakítható ki.

Tetőhéjjalás:
Nyeregtetős kialakítású, lefedés horganyzott, vagy festett trapézlemezzel, vázszerkezethez rögzítve, gerincillesztés horganyzott lemezzel lezárva.

Csapadék víz elvezetése:
A két oldalra lejtő tetősíkon képződő csapadékvizet két oldalon kialakított négyzet keresztmetszetű csapadékcsatorna gyűjti össze és hengeres levezetőcső (lent kiköpővel) vezeti le. Külön rendelésre!

A rendszer alkalmas:
- Garázsok, típusméretek: 5,0 m x 3,0 m x 2,0 m / 5,4 m x 7,0 m x 2,2 m / 6,0 m x 4,0 m x 2, 0 m
- Kisműhelyek
- Raktárak
- Víkendházak, horgásztanyák
- Felvonulási épületek /iroda, öltöző, szálláshely/
- Élelmiszerboltok, üzlethelyiségek /idényjellegű/
- Őrhelyek létesítésére

Egy mobilgarázs helyszínen történő összeszerelésére két fő is képes egyszerű kéziszerszámokkal a csatolt szerelési útmutató alapján. Nem kellenek speciális eszközök. A térelemek „szettbe” csomagolva kerülnek kiszállításra. Szállíthatóak – mérettől függően - személygépkocsi utánfutóval is.
A térelem 5,4 m szélességig alapozást nem igényel. Célszerű azonban váratlan, orkánszerű széllökések hatásának ellensúlyozására egy vékony síkbeton készítése, melyhez a térelemek „dűbel” csavarokkal rögzíthetők.
Nagyobb alapterületű (fesztávolságú) egyéb célú létesítmények egyedi tervezés alapján, hőszigetelt Thyssen tető és falpanelekkel, fém és műanyag nyílászárókkal készülnek egyedi igények szerint.
A térelem ideiglenes illetve végleges felállításának engedélyezési eljárását az Építési törvény, valamint a helyi Önkormányzatok Építéshatósági előírásai szabályozzák.

Árajánlatunk tartalmazza,  a megrendelő címére történő leszállítás költségét is!


 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz